Krúdy Könyvtár

#olvasás#iskolaikönyvtár#közösségitér

„Minden lehetőséget meg kell ragadni, hogy tanulni tudjunk egymástól és tanítani is tudjuk egymást! Ezek a kis művek tükrözhetik egy – egy 21. századi fiatal boldogságát, bánatát,, örömét vagy csalódottságát, egyszerűen mindent, ami az „ÉLET” velejárója. gabrielbalint

Az érzelmek kiváltása és közvetítése ezen diákokon múlt, viszont mögöttes tartalmak felismerését a kedves olvasóra bízzuk! Kívánjuk, hogy az oldalak lapozgatása során minőségi időt tudjanak eltölteni, emlékezetes pillanatokat tudjunk okozni!” – ezekkel a szavakkal ajánlja a Ludens Rekreációs Egyesület kiadványukat, melyben 11 tehetséges fiatal mutatkozik be verssel, novellával, közöttük iskolánk diákja Gábriel Bálint 12. J osztályos tanuló, aki kiadványt szerkesztette. Ők Havasréti Béláné mesterpedagógus által vezetett Vers és novellaíró Diákkör tagjai. A borítót Prémus Karina 11. K osztályos tanulónk tervezte. A kiadvány a Krúdy Könyvtárban elérhető, kölcsönözhető. 2020.szeptember 28.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok